Coach
Aansluitingsformulier
Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Slachthuis

Procedure aansluiten voor een
Slachthuis
Wenst u toe te treden tot het BePork-kwaliteitssysteem? Als slachthuis kan u eenvoudig deelnemen door onderstaand stappenplan te volgen. 
U vult het digitale aansluitingsformulier volledig en correct in waarbij u akkoord gaat met het BePork- kwaliteitshandboek en -reglement van Belpork vzw. 
Dit digitale formulier wordt verwerkt door Belpork vzw. Na verwerking ontvangt u een gebruikersnaam en handleiding voor de webtoepassing TRACY zodat u de aanmeldprocedure kan doorlopen. 
Binnen een termijn van vijf werkdagen informeert Belpork vzw de door u gekozen OCI om de initiële audit BePork in te plannen*. De OCI zal de audit uitvoeren binnen een termijn van maximaal één maand, behoudens overmacht of indien dit op uw vraag wordt uitgesteld.

Als kandidaat deelnemer ontvangt u van Belpork vzw uw factuur voor de vaste jaarlijkse deelnemersbijdrage** BePork. De factuur voor de initiële audit zal u bezorgd worden door uw gekozen OCI.

Indien de OCI de initiële audit gunstig rapporteert én de betaling ontvangen heeft, wordt u erkend binnen het BePork-kwaliteitssysteem. Bijgevolg kan u BePork-karkassen commercialiseren binnen het BePork-kwaliteitssysteem.  
*Gelieve er rekening mee dat u als slachthuis verplicht bent om een combi-audit Sectorgids, FebevPlus en BePork te laten uitvoeren door één en dezelfde OCI. 
 
** De deelnemersbijdrage voor slachthuizen wordt uitgesplitst over een vaste en variabele bijdrage. De vaste bijdrage wordt na uw erkenning jaarlijks aan het einde van het kalenderjaar gefactureerd door Belpork vzw voor het daaropvolgende jaar. 
De variabele bijdrage wordt maandelijks geïnd per vleesvarken dat onder BePork-label wordt aangevoerd bij een BePork gecertificeerd slachthuis op basis van de slachtaantallen verkregen via IVB vzw.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Belpork