Coach
Aansluitingsformulier
Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Varkenshouder

Procedure aansluiten voor een
Varkenshouder
Wenst u toe te treden tot het BePork-kwaliteitssysteem? Als varkensproducent kan u eenvoudig deelnemen door onderstaand stappenplan te volgen.
U vult het digitale aansluitingsformulier volledig en correct in waarbij u akkoord gaat met het BePork-kwaliteitshandboek en -reglement van Belpork vzw. 
Na verwerking van het aansluitingsformulier door Belpork vzw, ontvangt u een gebruikersnaam en handleiding voor de webtoepassingen TRACY en AB Register zodat u de aanmeldprocedure voor beide platformen kan doorlopen. 
Binnen een termijn van vijf werkdagen informeert Belpork vzw de door u gekozen OCI om de initiële audit BePork in te plannen*. De OCI zal de audit uitvoeren binnen een termijn van maximaal één maand, behoudens overmacht of indien dit op uw vraag wordt uitgesteld.

Als kandidaat deelnemer ontvangt u van de gekozen OCI uw factuur voor de jaarlijkse deelnemersbijdrage BePork** evenals de factuur voor de initiële audit.

Indien de OCI de initiële audit gunstig rapporteert én de betaling ontvangen heeft, wordt u erkend binnen het BePork-kwaliteitssysteem en kan u BePork-varkens leveren aan binnen- en buitenlandse slachthuizen. 
*Gelieve er rekening mee dat u als varkensproducent verplicht bent om een combi-audit Sectorgids, Codiplan Animal Welfare én BePork te laten uitvoeren door één en dezelfde OCI. 
**De deelnemersbijdrage zal na uw erkenning bij het BePork-kwaliteitslabel, jaarlijks op het einde van elk kalenderjaar door Belpork vzw worden geïnd voor het daaropvolgende jaar.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Belpork