Aansluitingsformulier
Coach
Geen resultaten gevonden, probeer een ander zoekwoord.

Voorwaarden

Ik wil meer informatie over de toetreding verkrijgen als…

Voorwaarden

Als u wenst toe te treden tot het BePork-kwaliteitssysteem dient in eerste instantie het BePork-aansluitingsformulier correct ingevuld en goedgekeurd te worden. Daarnaast moet ook de jaarlijkse deelnemersbijdrage betaald worden. 
 
Om in aanmerking te komen om deel te nemen aan het BePork-kwaliteitssysteem moet bovendien aan volgende voorwaarden worden voldaan. Opgelet, deze lijst is exhaustief. 
  • Uw bedrijf heeft een Belgische maatschappelijke zetel;
  • U volgt de Europese, nationale én regionale reglementering die van toepassing is op de productie, de verwerking en verhandeling van varkens en varkensvlees;
  • Om voedselveiligheid, traceerbaarheid en dierengezondheid te verzekeren, beschikt u over een:
    • Geldig G 040-certificaat of attest als varkensproducent;
    • Geldig G-018-certificaat als slachthuis of uitsnijderij;
  • Als varkensproducent dient u te beschikken over een geldig Codiplan Animal Welfare certificaat om de wettelijke vereisten in verband met dierenwelzijn te kunnen garanderen;
  • Als slachthuis of uitsnijderij dient u een geldig FebevPlus-certificaat te hebben.


De normen en voorwaarden verbonden aan het BePork-kwaliteitssysteem worden in detail uitgelegd in het BePork-kwaliteitshandboek en reglement. Door het invullen en goedkeuren van het BePork-aansluitingsformulier bij toetreding gaat u akkoord met de geldende versie van het BePork- kwaliteitshandboek en bijhorend -reglement alsook alle wijzigingen die in de toekomst kunnen worden aangebracht bij beslissing van de Raad van Bestuur van Belpork vzw. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ik accepteer de algemene voorwaarden van Belpork